Andrei Cristea: "Nu sunt disperat să plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgeterul ediţiei trecute de campionat, 16 reuşite, a declarat într-un interviu pentru www.dinamomania.net că a trecut peste eşecul transferului în 2.Bundesliga şi îşi doreşte titlul de campion alături de Dinamo.

Este definitiv, rămâi la Dinamo?

A.C.: Suta la suta! Sunt concentrat total pe ce urmeaza, vreau sa terminam campionatul pe locul intai. Au trecut ceva ani de la ultimul titlu, asa ca trebuie sa aducem din nou bucurii suporterilor.

Ti-ai dorit mult sa pleci in strainatate in aceasta perioada?

A.C.: Lumea exagereaza, nu am fost disperat sa plec, asa cum s-a zis. Eu am dorit sa schimb ceva, sa fac un pas inainte chiar daca as fi jucat in liga a doua din Germania. Asta a fost! Din moment ce nu s-au inteles cluburile, raman aici. Eu am uitat totul si ma gandesc doar la Dinamo.

Desi esti ultimul golgeter al Ligii I, in acest moment nu mai esti titular de drept. In ultimele doua meciuri oficiale ai jucat doar cinci minute…

A.C.: Asta a fost decizia domnului Andone. Eu trebuie sa ma pregatesc foarte bine, indiferent daca joc cinci sau nouazeci de minute intr-un meci. Cand este nevoie de mine raspund “prezent” si incerc sa dau goluri sau pase de gol, cum am facut acum la Gaziantep.

Ai parut cam nervos in ultimul timp – a fost disputa cu N’Doye, apoi s-a scris despre o contra cu Goian la antrenamente…

A.C.: Niste aberatii! Nu a fost nicio altercatie, eu ma inteleg bine cu toti colegii. Cum m-am lovit cu Lucică ma mai lovesc si cu alti 4-5 la antrenamente. S-a vorbit deja prea mult despre aceste subiecte.

Sunt “sifonari” ori “surse” in vestiarul lui Dinamo?

A.C.: E urat daca in cadrul echipei sunt astfel de surse, in ghilimele, care vor doar sa dezbine. Eu sunt prea bun prieten cu Lucică, asa ca nu le-a iesit combinatia. Poate la altii ar fi tinut, dar la noi in niciun caz!

 S-a clarificat cine va executa penalty-urile?

A.C.: Intrebati-l pe domnul Andone, nu dau din “casa”.

De ce a primit Dinamo atatea goluri pana acum?

A.C.: Eu sunt jucator, nu pot sa vorbesc despre asa ceva pentru ca ar insemna sa imi acuz colegii. Oricum, toata echipa este responsabila, nu doar cei din aparare.

Spui ca Dinamo se va bate la titlu. Care ar fi principalele contracandidate?

A.C.: Este inca devreme sa tragem o concluzie. Sa mai lasam timpul sa treaca si vom vedea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite