Andrei Cristea: "Vrem să-l contrazicem pe Borcea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cristea
Andrei Cristea

Atacantul echipei Dinamo, Andrei Cristea, a declarat, luni, că el şi coechipierii săi doresc să-l contrazică pe preşedintele executiv al clubului, Cristian Borcea, care a afirmat că şansele la câştigarea titlului s-au spulberat după egalul cu FC Braşov, din etapa a XXVII-a.

Totuşi, Andrei Cristea a precizat că obiectivul imediat al grupării bucureştene este calificarea în finala Cupei României. "Cu toţii ne dorim să-l contrazicem pe Cristi Borcea, care a zis că nu mai avem şanse la câştigarea campionatului. Gândul nostru este acum la meciul de la Cluj, ne dorim calificarea în finală, apoi ne vom concentra pe campionat, unde ne vom juca şansa până la capăt.

Din păcate în acest retur nu am reuşit să câştigăm toate meciurile. CFR Cluj a ajuns la o distanţă de opt puncte şi va fi mai greu. Nouă ne rămâne să ne gândim în primul rând la Cupă şi apoi vom vedea ce va fi în campionat. Ne dorim să ajungem în finală, chiar dacă ne va fi greu, pentru că CFR e o echipă puternică şi mai jucăm şi în deplasare, dar sperăm să reuşim în cele din urmă", a spus Cristea, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite