Andone vrea să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul „câinilor“ şi-a mandatat impresarii să-i caute echipă în zona Golfului Persic. După ce roş-albii s-au despărţit de zece jucători, următoarea plecare ar putea fi cea a tehnicianului de 50 de ani.

Dinamo se dezintegrează! Tot mai mulţi jucători dezertează, iar de venit, nu prea vine nimeni la o formaţie cu probleme financiare destul de mari. Salariile fotbaliştilor, care „mâncau" mult din bugetul clubului i-au determinat pe acţionari să accepte prima ofertă primită pe fiecare jucător.

Dorit la echipa lui Ovidiu Petre

Astfel, în scurt timp, Badea şi Borcea s-au descotorosit de zece oameni. Totuşi, şefii lui Dinamo s-ar putea trezi cu o despărţire pe care nu au prevăzut-o: cea de Ioan Andone! Antrenorul roş-albilor nu mai are deloc încredere în proiectul acţionarilor, care s-au apucat să schimbe generaţiile la mijlocul campionatului şi nu înainte de startul unui sezon. Lotul „subţire" care a mai rămas în „Groapă" nu-l poate ajuta pe Andone să-şi îndeplinească obiectivul pentru care a revenit în „haită", cucerirea titlului.

În urmă cu puţin timp, „Fălcosul" şi-a mandatat impresarii să-i caute echipă la arabi, după ce a avut două experienţe în zona Golfului Persic. Prima ofertă primită de tehnicianul de 50 de ani a venit din partea celor de la Al-Nassr Riad, grupare saudită care a rămas fără antrenor, după ce l-a demis pe Walter Zenga şi la care evoluează Ovidiu Petre.

La fel a procedat şi Ion Marin

Totuşi, Ando a strâmbat din nas după ce a aflat că, la fel ca Dinamo şi Al-Nassr are mari probleme financiare. Deşi a declinat propunerea saudiţilor, Andone nu a renunţat la gândul de a părăsi Dinamo. El va continua să pregătească echipa până va găsi o formaţie cu stabilitate cu care să semneze. Aşa a procedat şi un alt antrenor al „câinilor", Ion Marin, cel care a părăsit formaţia din „Ştefan cel Mare" în plin campionat, imediat după ce s-a ivit şansa de a prelua Al-Ettifaq, unde se află şi acum. 

Dănciulescu, noul căpitan

După despărţirile în masă de jucători, în „haită" s-a ridicat o nouă problemă: care va fi următorul căpitan de echipă în partea a doua a sezonului. Marius Niculae, Andrei Cristea, Ousmane N'Doye, Adrian Cristea şi Florin Bratu i-au lăsat banderola lui Ionel Dănciulescu. Astfel, eşarfa revine pe braţul „Corbului" după o pauză de cinci ani. Dănciulescu renunţase la calitatea de căpitan pe vremea când echipa era antrenată de Mircea Rednic, atunci când era contestat de suporteri pe motiv că nu prea marchează.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite