Andone va băga Dinamo II cu Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo şi Bistriţa folosesc „rezervele" cu rândul în meciurile directe. Dacă în prima manşă a „dublei" din Cupa României, Gloria a mizat pe fotbaliştii din linia a doua, facilitând misiunea „câinilor" care s-au impus cu 2-0, acum, în campionat, e rândul roş-albilor să le întoarcă serviciul bistriţenilor.

De altfel, după partida din Cupă au apărut multe voci care au insinuat că Dinamo îi va „răsplăti" pe cei de la Gloria în partida din campionat. Această teorie e aproape de a fi confirmată acum.

Cinci jucători titularizaţi în meciul cu Steaua vor sta pe tuşă în întâlnirea de azi. Dacă Bărboianu şi C. Munteanu sunt suspendaţi, în schimb Alexe acuză dureri la glezna dreaptă, Kone se resimte după o lovitură la umărul stâng, iar Bordeanu are o contuzie. În locul jucătorilor indisponibili îşi vor face apariţia, în defensivă, Rubio şi Diabate, iar în linia de mijloc vor fi folosiţi Pătraşcu, Bakaj şi V. Munteanu. De asemenea, Moţi ar putea fi menajat pentru meciul cu Gloria, urmând ca în locul său să fie titularizat Găman. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite