Andone taie în carne vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Dinamo s-a lămurit, în urma cantonamentului din Austria, la ce jucători ar fi dispus să renunţe: Niculescu, Zicu, Homei şi portarul Curcă. „Fălcosul“ a vorbit cu acţionarii şi despre ce transferuri ar trebui să facă echipa până luni, cu câteva zile înainte de primul meci din Liga Europa: Grigorie, Cardoso şi Ricardo Fernandes.

Amicalele din această vară, dezastruoase la capitolul rezultate, vor produce şi „victime" în „Ştefan cel Mare". Ioan Andone şi-a dat seama pe cine se poate baza, şi pe cine nu, în viitorul sezon şi şi-a transmis gândurile şi acţionarilor.

Aşa cum era de aşteptat, antrenorul de 50 de ani a trebuit să facă un raport în urma cantonamentului din Austria, în care a prezentat parametrii fizici ai jucătorilor, precum şi concluziile sale despre fiecare în parte. „Fălcosul" a precizat şi numele oamenilor care n-au dat randament şi cu plecarea cărora ar fi de acord.

Claudiu Niculescu, dorit în continuare la „U" Cluj, Ianis Zicu, implicat în schimbul cu Grigorie de la Rapid, Sergiu Homei, cu slabe şanse la titularizare şi George Curcă, doar împrumutat de la Farul, sunt jucătorii care nu intră în vederile lui Ando.

A pus ochii pe Ricardo Fernandes

Totodată, tehnicianul „câinilor" le-a înmânat şefilor o listă cu trei jucători, pe care îi doreşte până luni, cel târziu. Aceştia sunt Ştefan Grigorie de la Rapid, însă roş-albii trebuie să rezolve problema celor 500.000 de euro pretinşi de fosta echipă a mijlocaşului, Timişoara, Carlos Cardoso de la Pandurii şi, mai nou, se insistă pentru fundaşul central al Rapidului, Ricardo Fernandes.

Oricum, Andone şi-a pregătit deja „apărarea" pentru o eventuală situaţie în care Dinamo va continua seria rezultatelor proaste. Badea şi Borcea nu s-au mişcat „cu talent" pe piaţa achiziţiilor şi, până acum, nu i-au luat pe jucătorii doriţi de Ando. Acesta le-a mărturisit apropiaţilor că, potrivit prevederilor contractuale, nici el nu are drept obiectiv câştigarea campionatului în primul sezon şi nici nu trebuie să „rupă norii" în Liga Europei, unde „câinii" vor debuta la 15 iulie, în al doilea tur preliminar.

Abia aşteaptă să plece Helder

Ioan Andone şi-a dat acordul pentru ca brazilianul Helder să fie cedat la Lokomotiv Moscova. Ba mai mult, „Fălcosul” ar fi încântat să scape de cel pe care l-a pregătit şi la Rapid, pentru că, astfel, ar mai intra nişte bani în conturile clubului. De fapt, chiar Andone le-a dat ruşilor date despre Helder în cantonamentul din Austria. „Câinii” cer 500.000 de euro în schimbul fotbalistului de 22 de ani, care a fost împrumutat în „Ştefan cel Mare“ de la Nancy.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite