Andone şi Dănciulescu au ciocnit un ou în cantonament!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Dinamo Bucuresti le transmite PASTE FERICIT tuturor suporterilor echipei din Soseaua Stefan cel Mare, din tara si din strainatate, alaturi de cele mai frumoase ganduri in alb si rosu .

GABRIEL TORJE: “Le urez tuturor dinamovistilor un Paste Fericit, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! Speram ca de luni seara sa fie un Paste mai fericit cu o victorie in Ghencea. Sa ne sustina, pe stadion sau acasa, sa fie alaturi de noi pentru ca acest lucru ne va ajuta!”

IONEL DANCIULESCU: "Paste Fericit tuturor dinamovistilor! Speram sa scoatem un rezultat bun in meciul cu Steaua, iar noi, jucatorii, asteptam sa ne sustina in numar cat mai mare!”

MARIUS ALEXE: "Le uram suporterilor dinamovisti Paste Fericit, multa sanatate si sa fie alaturi de noi tot timpul de acum incolo!”

BOGDAN PATRASCU: “Le doresc un Paste Fericit tuturor suporterilor, familiilor lor si ii asteptam la stadion, cat mai multi!”

CATALIN MUNTEANU: “Tuturor fanilor dinamovisti le urez Paste Fericit, Sarbatori Fericite! Sa dea Dumnezeu ca la sfarsitul sezonului sa ne bucuram impreuna de un trofeu castigat!”

GEORGE TUCUDEAN: “In primul rand le uram Sarbatori Fericite tuturor dinamovistilor! Speram sa castigam impreuna un trofeu in acest an. Sa fiti alaturi de noi, luni, la meciul cu Steaua!”

COSMIN MOTI: “Vreau sa le urez tuturor suporterilor dinamovisti un Paste Fericit, Sarbatori Fericite! Speram sa le facem o bucurie de Sfintele Sarbatori de Pasti: o victorie in Ghencea”

VLAD MUNTEANU: “Sper sa aveti parte de un iepuras darnic, clipe frumoase alaturi de familie, cu a doua zi, de Paste, fericita!”

STEFAN BARBOIANU: “Le urez tuturor suporterilor dinamovisti Paste Fericit alaturi de cei dragi si sper din tot sufletul sa fie alaturi de noi in derby-ul cu Steaua”

VALERICA GAMAN: “Paste Fericit, Sarbatori Fericite tuturor suporterilor dinamovisti. Speram ca in a doua zi de Paste sa le facem cadou o victorie cu Steaua”

LIVIU GANEA: “Le urez dinamovistilor Paste Fericit! Sa fie alaturi de noi, alaturi de echipa, sa ne sustina din toate puterile in Ghencea pentru ca avem mare nevoie de ei!”

IOAN ANDONE: “Paste Fericit tuturor dinamovistilor! Vom face totul pentru a-i multumi! Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti le doresc sanatate, fericire si ii asteptam in numar mare la stadion!”

Sursa: fcdinamo.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite