Andone se ia de gât cu canicula!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fălcosul“ reîncepe azi mandatul la Dinamo. Antrenorul a pregătit trei antrenamente zilnice: unul la sală şi două tactice, la peste de 35 grade Celsius. Mulţi dintre jucători au mai lucrat cu tehnicianul de 50 de ani şi îi cunosc metodele, iar ceilalţi trebuie să se obişnuiască cu exigenţa omului care are ca misiune un nou titlu la Dinamo.

După reunire, mâine urmează vizita medicală, după care, până pe data de 23 iunie, când se va pleca în cantonamentul de la Leogang (Austria), echipa se va pregăti la stadion, dar şi la baza de la Săftica.

Dar „Fălcosul" vrea să înceapă în forţă şi a conceput deja un program spartan: câte trei antrenamente pe zi.

Dacă în stagiul din Austria roş-albii nu vor avea probleme cu distanţele mari şi pantele din Alpi, în schimb o oră de alergări şi joc cu mingea pe canicula din Bucureşti le va da bătăi de cap. Astfel, toţi fotbaliştii care în vacanţă au pus câteva kilograme în plus le vor da jos repede.

Îl aşteaptă şi pe Lobonţ

În program sunt incluse şi antrenamentele la sală pentru că stafful tehnic vrea ca echipa să fie în formă maximă până pe 15 iulie, când Dinamo va juca în preliminariile Ligii Europa.

În aceste zile, la antrenamentele lui Dinamo s-ar putea produce şi o mare surpriză: Lobonţ, din nou în tricoul alb-roşu. Cum italienii de la AS Roma întârzie să plătească cele 1,5 milioane de euro pentru transferul definitiv, iar acţionarii insistă ca portarul să revină în „Ştefan cel Mare", mutarea s-ar putea produce zilele viitoare.

Mai mult, „câinii" sunt deficitari la acest capitol: ieri, şefii au renunţat la serviciile lui Cristi Munteanu, împrumutul lui Curcă de la Farul expiră la finele lunii, iar Ema Dolha nu s-a refăcut în totalitate. Andone se va decide zilele viitoare asupra soluţiilor pe care le va adopta în privinţa postului de titular din sezonul viitor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite