Andone schimbă iar echipa de start!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo îşi schimbă din nou radical unsprezecele de start. Andone pregăteşte multe surprize pentru jocul cu Bistriţa de diseară, din semifinalele Cupei României.

Reţinerea lui Andrei Mărgăritescu nu este singura problemă de efectiv a lui Ioan Andone pentru meciul din această seară, cu Gloria Bistriţa. Astfel, menajarea lui Torje, impusă de aproprierea derby-ului cu Steaua va face ca Marius Alexe să fie titular tot pe banda dreaptă a liniei mediene, la fel ca în ultima etapă. Asta după ce Alexe a mai jucat în această primăvară ca mijlocaş central, mijlocaş stânga şi atacant. În faţă, va fi folosit cuplul Dănciulescu - Ţucudean, ultimul fiind răsplătit pentru golul din partida cu Oţelul (3-3).

Moţi, pedepsit

Schimbări sunt şi în defensivă. Moţi va fi pedepsit de Andone după erorile din acelaşi meci de săptămâna trecută, fiind înlocuit cu Găman. Apoi, tehnicianul dinamovist a mai luat în calcul la ultimele două antrenamente dinaintea plecării spre Ardeal şi folosirea lui Rubio şi Bordeanu pe flancurile apărării, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite