Andone revine la Dinamo: „Aici e locul meu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone e gata de o nouă provocare
Ioan Andone e gata de o nouă provocare

„Fălcosul” a venit ieri în ţară, a discutat cu şefii roş-albilor şi zilele acestea ar putea semna contractul de preluare a băncii tehnice.

După mai multe şedinţe cu Nicolae Badea şi Cristi Borcea, artizanii revenirii lui Ando la "câini", tehnicianul şi-a dat acordul de principiu să se întoarcă la Dinamo.

"Fălcosul" a cerut continuitate şi achiziţii importante pentru retur. Apoi, Andone doreşte garanţia că postul său este asigurat pentru cel puţin două sezoane, astfel încât în lipsa unor rezultate palpabile în acest retur să aibă timp să reconstruiască echipa pentru noul sezon. În plus, Ando vrea să aibă mână liberă asupra transferurilor.

Badea a răspuns afirmativ, singurul aspect de stabilit fiind partea financiară, deşi tehnicianul e dispus să renunţe la un salariu mare şi se mulţumeşte cu 20.000 de euro lunar.

Acum este aşteptat să se întoarcă şi Borcea din vacanţă pentru o discuţie finală şi pentru semnarea actelor.

"Sunt şanse mari să preiau Dinamo în câteva zile, dacă mă voi înţelege cu Borcea. Am tupeul şi curajul să preiau echipa de pe locul opt şi s-o duc în Liga Campionilor. Viitorul meu este la Dinamo, inima mea este la Dinamo. Încă nu ne-am înţeles dar vom mai discuta. Dacă vin la Dinamo, vin să câştig titlul. Mai bine nu vin, decât să nu iau campionatul", a explicat Andone. 

„Săgeată", la atac

Marius Niculae iese la atac şi spune că vina pentru locul opt în Liga I, aparţine unor jucători: 

"Trebuie să strângem rândurile, să lăsam capul în jos, să nu mai stăm cu nasul pe sus pentru că nu am câştigat nimic. Nu ştiu câţi jucători ai noştri au câştigat ceva, măcar un titlu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite