Andone pune condiţii să stea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul a cerut garanţii pentru a rămâne şi le-a dat acţionarilor un ultimatum de o săptămână. Andone se află în aceste zile în vacanţă la Marbella şi va reveni în ţară în weekend. Atunci va avea loc o întrunire cu factorii de decizie: Badea, Borcea şi Săvulescu.

După mai multe discuţii şi amânarea unui răspuns concret, roş-albii vor să clarifice cât mai curând situaţia băncii tehnice. Ioan Andone are pe masă prelungirea contractului până în 2013 dar refuză să semneze până când nu primeşte nişte asigurări pentru noul sezon. Dacă i se vor îndeplini dorinţele, atunci va semna noua înţelegere şi de la data de 10 iunie se va prezenta la pregătirea echipei. „Adevărul" vă prezintă ce le-a cerut „Fălcosul" acţionarilor.

- Să plece doar Torje sau Alexe. În primul rând, Ando e dispus să se despartă doar de unul dintre fotbaliştii Gabi Torje şi Marius Alexe, cele mai bune produse de export ale roş-albilor, pe care acţionarii intenţionează să-i vândă în această vară. Torje e în pole position, mai multe cluburi din Europa fiind dispuse să plătească cinci milioane de euro pentru el.

- Banii să fie investiţi în alte transferuri. „Fălcosul" nu vrea să se mai repete situaţia din iarnă, când, în locul celor plecaţi n-a venit nimeni. Astfel, el le-a spus clar şefilor că banii care vor fi încasaţi pe Torje sau pe Alexe să fie investiţi în campania de achiziţii. În cazul în care Torje va fi cel care va pleca, Chipciu de la Braşov e prima variantă de înlocuire.

- Acoperirea posturilor deficitare din apărare. Jucătorii transferaţi să fie pe posturile care necesită acoperire, nu în compartimentele în care Dinamo stă bine. Şi cum defensiva a „scârţâit" cel mai mult în acest sezon, „câinii" având cea mai slabă apărare din istoria clubului, cu 52 de goluri primite, Andone le-a cerut şefilor să concentreze campania de achiziţii pe fundaşi.

- Salariile să fie plătite la zi. Cum există cazuri de fotbalişti neplătiţi şi de 3 luni, antrenorul vrea ca din noul sezon să nu existe restanţe financiare. În acest an au fost multe discuţii din acest motiv, iar nemulţumirile financiare s‑au răsfrânt şi asupra jocului.

Găman şi Bărboianu, acontaţi pentru un milion de euro

Situaţia celor doi fundaşi olteni este incertă, de la 1 iulie intrând în vigoare noile contracte cu Universitatea Craiova, valabile cinci sezoane. Jucătorii şi-au retras memoriile depuse la LPF pentru a deveni liberi de contract şi aşteaptă acum decizia lui Mititelu. Dar, din câte se pare, şefii dinamovişti s-au înţeles cu patronul oltenilor ca, de la 1 iulie, fundaşii să fie cedaţi definitiv la Dinamo pentru un milion de euro. Mutarea este pe plac fotbaliştilor, ei declarând că nu vor să mai joace în Bănie atât timp cât Mititelu e conducător.

S-au înţeles cu Paul Pârvulescu

Paul Pârvulescu , mijlocaşul celor de la Gaz Metan Mediaş, este aşteptat la reunirea roş-albilor, stabilită la data de 10 iunie. Şefii celor două cluburi s-au înţeles asupra transferului, iar jucătorului, aflat în vacanţă, i s-a comunicat că are permisiunea să meargă la Dinamo. Pârvulescu poate evolua atât ca fundaş stânga, cât şi ca mijlocaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite