Andone promite: „Rezolv eu apărarea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo pare că depăşeşte treptat complexul echipei cu cea mai slabă defensivă din Liga I. Dacă în tur „câinii” primeau goluri pe bandă rulantă, acum, roş-albii au un parcurs bun în amicale: de trei partide au păstrat poarta închisă, egalând un “record” vechi de zece luni. Practic, din aprilie 2010, Dinamo nu mai legase o serie de trei jocuri fără gol primit!

Atunci, formaţia din "Ştefan cel Mare" a învins Gaz Metan (1-0), a remizat cu Pandurii (0-0) şi cu FC Braşov (0-0). Ultimele rezultate obţinute în Turcia au arătat o defensivă cât de cât solidă şi l-au îndemnat pe Andone să prelungească pentru încă cinci zile cantonamentul din Belek. "Sunt încrezător că vom reuşi să rezolvăm organizarea apărării. Şi eu, şi antrenorul secund lucrăm foarte mult în această perioadă, nu numai fizic, ci şi tactic. Încercăm să punem la punct jocul în linie şi să scăpăm de problemele de plasament", a spus antrenorul "câinilor". 

Acţionarul Cristi Borcea e şi el entuziasmat de Dinamo, versiunea 2011: "Jucători de 17-18 ani care dau goluri, ăsta e viitorul lui Dinamo. Au foame de performanţă, de rezultate. Regretul meu e că nu am început mai repede procesul de întinerire. Trebuia făcut când am pierdut campionatul în 2009, sigur acum luam titlul şi eram în primăvara europeană. Fotbaliştii de care ne-am despărţit în această iarnă nu mai aveau motivaţie. Luaseră prea multe trofee cu Dinamo". 

“Văd un Dinamo pe care nu-l mai văzusem de trei, patru ani. Până acum, patru alergau şi şase comentau. Acum aleargă opt şi comentează doi, trei."
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite