Andone pregăteşte un cuplu de olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo
Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo

Antrenorul lui Dinamo s-a decis asupra tandemului de fundaşi centrali pe care îl va utiliza în restul partidelor din acest retur: Moţi-Găman. Ultimul va fi disponibil abia din 2 aprilie, când „câinii” au meci cu Universitatea Cluj.

Defensiva l-a obsedat pe Ioan Andone în ultimul timp, iar bătăile sale de cap sunt pe cale să dispară. Acţionarii au reuşit să-i transfere pe „fugarii" Craiovei, Bărboianu şi Găman, ceea ce a întărit considerabil apărarea din „Ştefan cel Mare".

Acum, „Fălcosul" va putea alinia un cuplu de fundaşi centrali ce are potenţialul de a deveni unul dintre cele mai bune din Liga I. Cosmin Moţi şi Valerică Găman sunt cei doi oameni pe care va cădea greul în defensiva roş-albilor, începând cu 2 aprilie, când cel din urmă va deveni apt de joc. Ambii jucători au fost, la timpul lor, căpitani la Universitatea Craiova.

Grigore, mijlocaş?

Introducerea lui Găman în primul „11" al lui Dinamo îl va scoate din schema apărării pe Dragoş Grigore, actualul coleg al lui Moţi. Jucătorul de 24 de ani ar putea totuşi să nu dispară dintre titulari. Ioan Sdrobiş, cel care l-a descoperit pe Grigore la Vaslui, a propus staffului tehnic din „Groapă" ca „protejatul" său să joace pe postul de mijlocaş defensiv. Totuşi, şi aici concurenţa este acerbă: Mărgăritescu, Pătraşcu, Djakaridja Kone şi Cătălin Munteanu se luptă pe două locuri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite