Andone pleacă din cauza fanilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul mai aşteaptă până la meciul cu Steaua rezolvarea disensiunilor dintre suporteri şi echipă.  În caz contrar, demisionează. La primele partide ale sezonului pe banca lui Dinamo, Andone era fericit pentru modul în care fanii „câinilor“ îşi încurajau favoriţii, deşi suporterii nu veneau în număr mare la stadion.

A fost nevoie de două-trei evoluţii mai proaste ale echipei pentru ca dinamoviştii din tribune să-i acuze pe cei din iarbă de jocuri necurate. Practic, în „Groapă" e război civil.

Fanii nici nu mai vin la meciuri, sau cei care vin o fac pentru a-i înjura pe jucători, iar clubul a acuzat site-ul „Dinamomania" de calomnie pentru insinuările de blat la partida cu Vaslui.

Toate acestea l-au pus la pământ pe Ioan Andone. „Fălcosul" s-a arătat chiar dispus să împartă biletele pentru accesul pe arena din „Ştefan cel Mare" susţinătorilor stelişti.

Mai mult, tehnicianul de 50 de ani le-a spus apropiaţilor că, dacă până după derby-ul cu Steaua din etapa a 11-a (programat la 16 octombrie) relaţia dintre fani şi jucători nu va reveni la normal, iar stadionul nu se va umple la partidele de acasă, atunci va pleca de la Dinamo!

„M-am săturat de suporterii ăştia de pe internet, care îşi tot dau cu părerea. Dacă aş spune motivele pentru care nu vin la stadion, atunci nu i-am mai avea în tribune nici pe ăştia care sunt!", a spus Andone după meciul cu Ceahlăul. „Fălcosul" s-a referit şi la faptul că stadionul roş-albilor este, poate, cel mai urât din Liga I.

"Andone stă sigur până la meciul cu Steaua, e ambiţia lui să învingă în derby, dar apoi nu ştiu ce se va întâmpla."
Ioan Becali
fost agent FIFA

Nu-i lasă să salute galeria!

Antrenorul dinamovist este atât de supărat pe fanii echipei încât le-a interzis jucătorilor să mai salute galeria la finalul partidelor. Aşa s-a întâmplat şi la meciul cu Ceahlăul, din Cupă, când Andone l-a oprit pe N'Doye din drumul său spre Peluza „Cătălin Hîldan", unde erau aproximativ 100 de suporteri, puşi mai mult pe scandal. Senegalezul a vrut să-i aplaude măcar de la distanţă, dar „Fălcosul" s-a opus şi acestui gest.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite