Andone îşi dă casa dacă nu ia titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la startul sezonului Ioan Andone (foto) spunea că ambiţia sa este de a obţine titlul chiar din primul an de contract, acum tehnicianul de 50 de ani a devenit mai realist: doreşte un răgaz de trei ani. Ratarea l-ar costa însă scump: vila din Bucureşti, în valoare de 300.000 de euro.

Ando s-a lămurit repede cum stă treaba la Dinamo. Ştia de dinainte că acţionarii nu au răbdare, nici cu antrenorii şi nici cu jucătorii, însă nu se aştepta la reacţia ostilă din partea suporterilor.

Are o vilă de 300.000 de euro în centrul capitalei

Problemele din defensivă ale echipei, coroborate cu relaţia strânsă dintre Giovani şi Andone i-au determinat pe fanii roş-albilor să-l conteste  pe antrenorul cu care „câinii" au luat eventul în 2004. S-a ajuns până acolo încât, după înfrângerea de pe teren propriu cu FC Vaslui, o parte a suporterilor a cerut demisia tehnicianului.

Acum, Andone cere înţelegere de la toată lumea. Pe lângă asta vrea fanii aproape, dar cere şi timp. Are însă ce să dea în schimbul acestei răbdări. „Îmi pun casa gaj că iau campionatul în trei ani", a declarat el public.

„Fălcosul", care câştigă 250.000 de euro pe sezon, a făcut referire la vila sa din centrul Capitalei, pe care e dispus să o cedeze acţionarilor în cazul în care dă greş şi nu aduce titlul în „Ştefan cel Mare" până în 2014. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite