Andone aduce un psiholog la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al „câinilor“ şi-a făcut deja planul pentru viitorul sezon. Printre deciziile lui Andone se numără angajarea unui psiholog, separarea „graşilor“ de restul lotului şi trimiterea petrecăreţilor în pat înainte de miezul nopţii.

Instalarea lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo nu este decât o chestiune de zile. Mai exact, de trei zile. Pe 31 mai îi va expira acordul cu Rapid, iar apoi „Fălcosul" îşi va oficializa „mariajul" cu „câinii".

În timpul rămas până la reunirea lotului, de pe 14 iunie, antrenorul de 50 de ani trasează regulile pe care jucătorii săi vor trebui să le urmeze în sezonul 2010-2011. În primul rând, „Ando" are misiunea de a rezolva problemele de indisciplină de la Dinamo.

Jucătorii din „Ştefan cel Mare" au primit titlul neoficial de cei mai petrecăreţi fotbalişti din Liga I, iar noul tehnician le va da stingerea la ora 23.00.

Deşi „câinii" vor sta în cantonament doar o zi, cea de dinaintea partidei, „Fălcosul" îi va controla pe jucători la casele lor, iar cei care vor fi găsiţi în oraş după ora 23.00 vor fi amendaţi. La Săftica li se va permite să întârzie până la miezul nopţii doar celor care vor să citească o carte.

Andone a pus ochii şi pe „câinii" cu greutate. La masă, cei cu probleme de greutate vor fi aşezaţi separat, pentru a se simţi oarecum umiliţi şi a încerca să revină pe calea cea dreaptă.

Antrenorul va aduce şi un psiholog la echipă, care să discute cu jucătorii demoralizaţi: Zicu, Mărgăritescu, Adrian Cristea, Moţi, Bratu şi Niculescu. Altfel, Cornel Ţălnar va rămâne la dispoziţia clubului, fiind posibil să meargă la Dinamo II.

Cele nouă reguli ale „Fălcosului"

Toată lumea trebuie să fie în pat la ora 23.00. 

Jucătorii vor fi obligaţi să meargă la şedinţe cu psihologul.

Graşii vor fi aşezaţi separat la masă, pentru a fi arătaţi cu degetul de ceilalţi.

Zicu, Mărgăritescu, Bratu şi Niculescu să nu fie cedaţi.

Va purta dialoguri cu fiecare jucător în parte care va rămâne în afara lotului de 18 la meciuri.

Va aduce un preparator fizic şi un biochimist.

Va lucra cu Mihăescu (secund) şi Manu (antrenor cu portarii).

Va discuta cu jucătorii despre problemele lor personale.

Nimeni nu este un titular bătut în cuie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite