Naşul şi cu finul, duel dur! Copos: "Regret că l-am ascultat!" Şiman: "Să-şi ceară scuze! La Rapid sunt incompetenţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şiman spune că George Copos trebuie să-şi ceară scuze pentru că Varga şi Bălan nu au jucat
Şiman spune că George Copos trebuie să-şi ceară scuze pentru că Varga şi Bălan nu au jucat

George Copos şi-a nuanţat regretele pe care le are în acest an. Că nu l-a instalat pe Andone încă din iarnă şi că nu i-a legitimat la timp pe Varga şi Bălan, ascultând de patronul Sportului, Vasile Şiman. Acesta a replicat dur, solicitându-i să-şi ceară scuze, dacă are caracter!

"Regret că nu l-am adus pe Andone în iarnă. Cred că alta era situaţia noastră în clasament acum. Şi mai am un regret, la fel de important. Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan în acest retur. Aceste două mari regrete le am, în rest nu am ce", a spus Copos.

Întrebat dacă Vasile Şiman a insistat ca împrumuturile jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan de la Sportul Studenţesc la Rapid să fie totuşi realizate chiar dacă trecuse data limită permisă pentru transferurile în Liga I, George Copos a răspuns: "Nu comentez. Am spus ce am avut de spus".

Referitor la prelungirea contractului cu antrenorul Ioan Andone, scadent la finalul acestui sezon, acţionarul majoritar George Copos a meţionat că este suficient timp pentru realiza acest lucru. "Avem timp, ne aşezăm şi vorbim. Mie îmi este drag Andone. Şi cu asta am spus totul", a adăugat Copos.

 Şiman îi răspunde lui Copos:

"George Copos vorbeşte prostii, vrea să ascundă incompetenţa clubului Rapid. În niciun caz nu e vina clubului Sportul în ceea ce s-a întâmplat. E numai responsabilitatea Rapidului. Eu nu am să-mi reproşez nimic. Sportul Studenţesc şi jucătorii sunt singurii care au avut de suferit, atât", a spus Şiman.

Oficialul grupării din Liga a II-a susţine că George Copos "ar trebui să dea dovadă de caracter" şi să nu caute vinovaţi în altă parte. "Copos ar trebui să dea dovadă de caracter, nu să caute vinovaţi în altă parte. Dacă vrea să găsească vinovaţi, să se întrebe pe el, nu pe noi", a explicat finanţatorul clubului Sportul Studenţesc.

Şiman consideră că FC Rapid ar trebui să le ceară scuze jucătorilor Varga şi Bălan pentru că nu au putut evolua în acest retur, şi nu Sportul Studenţesc. "Jucătorii au avut de suferit pentru că nu au jucat. Dacă e cineva care trebuie să le ceară scuze jucătorilor, atunci sunt cei de la Rapid. Eu i-am susţinut mereu pe Varga şi Bălan şi îi susţin şi acum", a mai spus Vasile Şiman.


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite