Andone:"Numeric stăm bine, nu şi valoric!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia dinamovistă a revenit din Turcia, acolo unde "roş-albii" au susţinut un amical cu Gaziantep, scor 2-2. Ioan Andone s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi, dar recunoaşte că mai are nevoie de întăriri în lot.

"A fost un meci bun, în care am căutat să vedem jucătorii noi şi să testăm noi formule. Numeric stăm bine, valoric nu prea. Maftei este un jucător pe care îl doresc, dar depinde şi de el dacă va dori să ajungă în Ştefan cel Mare. Camerunezul nu va rămâne în lot." , a declarat Andone la sosirea din Turcia.

"Nu aş antrena echipa naţională acum!"

"E păcat ca s-a cerut demisia lui Răzvan Lucescu. El trebuie lăsat să îşi continue treaba. A preluat naţionala într-un moment greu, înainte meciurilor cu Franţa. Eu nu aş fi semnat atunci. Acum nu aş accepta o ofertă de la naţională, pentru că am echipă, iar naţionala are antrenor. Avem şanse mari de victorie cu Belarus, pentru că este greu ca ei să se concentreze două meciuri consecutive. Dacă Mutu îşi doreşte să revină la naţională este foarte bine, s-ar ajuta pe el. Dar convocarea va depinde şi de evoluţiile sale.", a mai spus Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite