Andone se dă cu raliul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a fost copilotul lui Manu Mihalache, pilot Repsol în Campionatul Naţional de Raliuri, trăind senzaţiile tari ale superspecialei Băneasa Rally Show.

"A fost extraordinar. Mă aşteptam la o experienţă intensă, pentru că ştiam că Manu este unul dintre cei mai spectaculoşi piloţi de raliuri din România, şi aşa a şi fost. Nu mi-a fost deloc teamă. Nici nu ai cum lângă un astfel de profesionist şi, în plus, chiar dacă, poate, ai avea ceva emoţii, acestea dispar în momentul în care îl vezi cât de relaxat este mergând la limită. Îmi pare rău doar că mâine echipa mea are meci, altfel, cu siguranţă, veneam să asist la Băneasa Rally Show. Cu siguranţă însă, atunci când timpul o să-mi permită o să merg să vizionez o competiţie. Şi mi-ar plăcea să ma fiu copilot, iar dacă mi se va mai oferi ocazia, o să accept cu plăcere”, a spus Andone, tehnicianul fiind imaginea Mitsubishi.

image

Despre Evolution

“Îmi plac maşinile de teren, dar, după ce am condus timp de o săptămână Evolution, am o nouă pasiune. M-a încântat! Este o maşina extrem de puternică, dar care se conduce extrem de uşor şi îţi oferă senzaţii deosebite. Singurul regret este că nu avem şosele pe măsura unei astfel de maşini”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite