Andone: "Nu avem nicio primă în acest retur, avem doar pentru obiectiv"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi nu vor avea nicio primă în cazul în care vor câştiga partida cu Rapid, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, în acest retur existând doar o recopempesă pentru atingerea obiectivelor.

"Sâmbătă, e un moment important să urcăm în clasament. Sper să fie o paridă de care suporterii să fie mulţumiţi. Sper să ne întoarcem cu trei puncte, pentru că un meci egal nu avantajează pe nimeni, ambele echipe se distanţează de primele trei locuri. Important e să ne concentrăm, să nu mai facem greşeli şi să repetăm jocul bun pe care l-am făcut cu Sportul Studenţesc. Nu cred că se vor înscrie multe goluri, nu va fi o partidă prea spectaculoasă. Nu vom avea primă pentru acest meci. Nu avem nicio primă în acest retur, va fi doar una de obiectiv. Şi în tur a fost la fel. Oricum, într-un derbi nu cred că banii sunt importanţi", a declarat Andone.

Singura incertitudine pe care tehncianul o are în lot este portarul Cristian Bălgrădean: "Nu ştiu cine va apăra, Bălgrădean e indisponibil, va trebui să aleg între Dolha şi Naumovski".

Partida Rapid-Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite