Andone: "Nu mai avem nevoie de spectacol, am făcut şase luni şi am terminat pe locul şase"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Ioan Andone a declarat că nu îşi mai doreşte ca echipa sa să aibă un joc spectaculos, ca în turul campionatului la finalul căruia a ocupat doar poziţia a şasea a clasamentului Ligii I.

"Încet încet vom face şi schimbări pentru că vor fi multe meciuri şi sunt obligat să rotesc jucătorii. Dar, în primul rând, ei trebuie să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Nu mai avem nevoie de spectacol, am făcut-o şase luni şi am terminat pe locul şase", a declarat Andone la deschiderea celui mai mare magazin de echipament sportiv Nike, care a avut loc joi, la Băneasa Shopping City.

Tehnicnianul formaţiei "alb-roşii" consideră că e bine că se va disputa partida cu Pandurii Târgu Jiu, de vineri, din etapa a XX-a a Ligii I, pentru ca echipa să-şi păstreze ritmul: "E bine că se joacă meciul cu Pandurii, nu ar fi fost fair-play pentru celelalte echipe să nu se joace. Pentru noi e important că se joacă, că ne păstrăm acelaşi ritm, pentru suporterii noştri. Nu va fi uşor dar trebuie să ne verificăm. Ei au un lot foarte bun, au contopit două echipe anul trecut în vară. Au un antrenor bun cu experienţă şi va fi un meci dificil în condiţiile unei vremi nu tocmai bune pentru fotbal, deşi terenul de pe Dinamo se prezintă acum foarte bine".

Ioan Andone a precizat faptul că nu a fost de acord cu transferul jucătorului Vlad Chiricheş de la Pandurii Târgu Jiu în contul datoriei pe care grupare gorjeană o avea faţă de Dinamo. "Pe Chiricheş l-am vrut anul trecut, acum nu l-am mai vrut. Anul trecut în septembrie a fost un acord în septembrie şi trebuia să vină să semneze pentru noi, nu a vrut. Mulţumesc, la revedere. L-am aşteptat şi în iarnă, nu a vrut. El dacă semna nu se mai ajungea la acest balamuc. Era valabil acordul vechi şi Dinamo plătea 300.000 de euro şi ei rămâneau coproprietari. Asta era înţelegerea. Dacă nu a vrut, asta e. Acum mi-a zis domnul Badea «vrei să-l luăm?» şi nu am mai vrut", a spus Andone.

Referitor la posibilitatea ca Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu să ajungă la Dinamo, Andone a spus că aceştia s-ar integra foarte bine în planurile echipei: "Dacă vor fi liberi cred că îi vor dori mai multe echipe, nu numai noi. Da, mi-i doresc pentru că sunt jucători buni şi se pliază pe ceea ce ne dorim noi. Nu ştiu ce decizie va fi dar noi îi aşteptăm cu braţele deschise. Un inconvenient ar fi că nu au făcut o pregătire centralizată dar e important că se cunosc cu trei jucători de la noi cu care au jucat la naţionala de tineret".

Partida Dinamo-Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.30.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite