Andone despre meciul cu Gloria Bistriţa: "Să nu luăm gol"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat că speră ca echipa sa să nu primească gol în primul meci al semifinalelor Cupei României, cu Gloria Bistriţa, pentru a lua o opţiune de calificare în finala competiţiei.

"Suntem optimişti, ne trebuie o victorie pentru că trebuie să luăm o opţiune de calificare. Gloria îşi va juca şansa de a juca în finală, cine nu îşi doreşte să ajungă acolo? E greu de uitat aşa ceva pentru toţi jucătorii. Noi ne organizăm bine şi ne dorim să nu luăm gol, dar sunt multe alte probleme. Vor apărea schimbări pentru că trebuie să bag alţi jucători mai proaspeţi. E departe acum să vorbim de o finală Steaua-Dinamo, mai avem şi meciul retur. Mâine trebuie să nu primim gol. Acum şansele sunt egale, pentru că nu se joacă pe un teren neutru", a spus Andone.

Referitor la mijlocaşul Gabriel Torje, tehnicianul a precizat că acesta nu face parte din lot pentru că au trecut doar trei zile de la accidentarea lui şi nu a dorit să rişte folosindu-l: "Nu am riscat cu Torje, l-am lăsat acasă ca să nu apară alte probleme. Era un risc să-l folosim la trei zile de la accidentare".

Dinamo a plecat marţi, la ora 17.35, la Cluj-Napoca, de unde îşi va continua drumul cu autocarul la Bistriţa, pentru a întâlni, miercuri, de la ora 20.45, echipa Gloria, în manşa tur a semifinaleler Cupei României la fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite