Andone, între Rapid şi arabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andone şi-a cam luat gândul de la cupele europene după remiza albă de la Galaţi. Aceeaşi echipă care umilea Steaua cu 5-1 în urmă cu o săptămână, nu a fost în stare să învingă Oţelul, deşi gălăţenii au rămas în zece din minutul 54! „Ne lipseşte o minte limpede la mijlocul terenul.

Jocul nostru nu a avut sare şi piper. Am nevoie de întăriri, indiferent dacă ne vom califica sau nu în Liga Europa. În ceea ce mă priveşte, voi da un răspuns până la 31 mai dacă mai stau sau nu la Rapid", a spus „Fălcosul".

Viitorul tehnicianului de 50 de ani în Giuleşti depinde de îndeplinirea a două condiţii: 1- Calificarea echipei în Liga Europei; 2- Disponibilitatea patronului de a face achiziţii pentru sezonul următor. În cazul în care Copos se va zgârci la transferuri, Ando pare hotrărât să încerce o nouă aventură în zona arabă, mai ales că are o ofertă din Qatar.

Totuşi, finanţatorul giuleştenilor este convins că „Fălcosul" nu va părăsi Rapidul.

„Andone este un ardelean serios şi simpatic şi va continua la noi, indiferent dacă prindem sau nu Liga Europa. Eu îi voi pune la dispoziţie tot ce are nevoie. Rapid trebuie să se întărească cu mai mulţi jucători. Oricum, eu spun că mai avem şanse de a prinde cupele europene. Batem Dinamo, recuperăm la TAS punctele pe care ni le-a luat Liga şi ne îndeplinim obiectivul", ne-a declarat Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite