Andone: "Va fi frumos să fiu antrenat din nou de Mircea Lucescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a declarat că îi va plăcea să fie antrenat din nou de Mircea Lucescu. Cei doi vor participa la un meci caritabil, fondurile urmând să fie donate unui spital de copii.

"Astăzi o să facem un antrenament, ieri am mai avut unul şi vreau să mai fac unul în ziua meciului. E un meci în care chiar vreau să evoluez bine. Am vorbit cu Hagi şi i-am spus să îmi dea nişte pase foarte bune. Sper să vină lumea la stadion, pentru că e un meci caritabil. Va fi frumos că mă va antrena din nou Mircea Lucescu. Îmi amintesc de lucrurile care erau mai uşoare în viaţă, pentru că meseria asta de antrenor e prea grea şi prea complicată. Mă bucur că ajung acolo pe teren şi o să ajung să joc. Nu vom comenta deciziile antrenorului, chiar dacă sunt bune sau rele", a spus Andone, care va face parte din reprezentativa gloriilor fotbalului românesc într-un meci caritabil.

O selecţionată a artiştilor va întâlni, miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul Dinamo, o reprezentativă a gloriilor fotbalului românesc, într-un meci caritabil ale cărui fonduri vor fi donate Spitalului de Pediatrie "Marie Curie" din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite