Andone: "Îmi e ruşine de evoluţia noastră! Sunt îngrijorat pentru finala Cupei, ar trebui să schimb toată apărarea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat după înfrâgerea din meciul cu FC Timişoara, scor 1-4, că îi este ruşine pentru evoluţia elevilor săi şi este îngrijorat în privinţa finalei Cupei României, cu Steaua, din cauza jocului prost al apărării.

"Am făcut un joc prost, Timişoara a meritat victoria. Suntem în aceeaşi pasă proastă din ultima vreme, ne-am calificat cu noroc în Liga Europa. Felicit Poli pentru victorie, a arătat ca o echipă care merită să joace în Liga Campionilor. Diferenţa de scor e corectă conform jocului. Jucăm foarte slab, sunt îngrijorat pentru finală. Să vedem ce mai putem reglementa până miercuri, deşi e greu, ar trebui să schimb toată apărarea. Eu aş rămâne la Dinamo, am opţiune de prelungire în contract, însă nu sunt deloc mulţumit de locul şase. Principala vină tot timpul o are antrenorul, inconstanţa de la meci la meci. Mi-e ruşine mie de evoluţia noastră din acest meci, am sperat altceva când am venit, dar eu sunt de vină. Sunt mai multe probleme, dar prefer să le spun în faţa jucătorilor, nu mă feresc de asta", a spus Ioan Andone.

Andone consideră că timişorenii ar fi putut câştiga campionatul cu puţin mai mult noroc. "Nu poţi să spui că Poli merita mai mult decât locul doi, pentru că Oţelul i-a bătut în meciul direct. Însă în ultimii trei ani au fost acolo aproape, poate vor reuşi la anul. Poli a avut ceea ce-i trebuie unei campioane, constanţă, dar au făcut egalurile alea acasă, poate dacă ar fi avut mai mult noroc ar fi reuşit. Pentru mine e prima oară când pierd la Timişoara ca antrenor la Dinamo. Nu se poate spune că Dinamo are un complex cu Poli. Eu sunt un muncitor, un învingător, vreau să câştig Cupa, măcar atât să le oferim suporterilor", a declarat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa FC Timişoara, cu scorul de 4-1 (2-1), în etapa a XXXIV-a a Ligii I, ultima a sezonului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite