Andone, chemat de şeici în Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Dinamo a primit propunerea de a petrece Revelionul în Emiratele Arabe Unite şi ar putea semna cu Al Ahli, fosta sa echipă. „Fălcosul“ este ademenit din nou de petrodolarii şeicilor din Dubai. Tehnicianul ar prefera să ducă la bun sfârşit acest sezon în „Ştefan cel Mare“.

Chiar dacă Dinamo a terminat sezonul de toamnă abia pe locul şase, antrenorul roş-albilor rămâne o ţintă importantă pentru grupările arabe. Ioan Andone are un trecut demn de luat în seamă în acea zonă a Asiei şi nu este exclus să mai încerce o experienţă acolo. Poate chiar din această iarnă.

Ademenit cu petrecerea dintre ani

„Fălcosul" a fost ofertat, de-a lungul acestui campionat, de arabii de la Al Ahli Jeddah, însă a declinat propunerea, fiind în plin sezon cu „câinii". Acum, când lucrurile nu merg ca pe roate în „Groapă", Andone este iarăşi ademenit cu bani mulţi de şeici.

Tehnicianul roş-albilor a primit oferta de a-şi petrece vacanţa de iarnă la Dubai, în Emirate, acolo unde a mai antrenat gruparea Al Ahli. Dacă va accepta să meargă de Sărbători acolo, antrenorul dinamovist ar putea negocia un contract chiar cu formaţia pe care a mai pregătit-o în 2009. Totuşi, Andone are şi alte variante de a merge în vacanţă, tot din Asia.

Divergenţe cu şefii de la Dinamo

Oricum, până acum, tehnicianul nu le-a spus nimic acţionarilor că ar intenţiona să părăsească „haita". A discutat cu ei despre cantonamentul de iarnă şi despre adversarii pe care Dinamo urmează să-i întâlnească în amicale.

Rămâne de văzut dacă Badea şi Borcea vor fi de acord cu strategia de transferuri a lui Andone şi de câţi bani va avea la dispoziţie antrenorul pentru achiziţii. Astă-vară, divergenţele dintre tehnician şi conducători au pornit tocmai de la campania săracă de întăriri.

Niculae , în pană de oferte

Atacantul dinamovist Marius Niculae va rămâne la „câini" şi în această iarnă, preşedintele clubului, Nicolae Badea, anunţând că nu există nicio ofertă concretă pentru „Săgeată".

„Până la această oră, pe adresa clubului nu au sosit oferte de transfer pentru niciunul dintre jucătorii noştri", a anunţat Badea pentru site-ul oficial al clubului, deşi în ultimul timp unele echipe din Asia s-au arătat interesate de serviciile atacantului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite