Andone, aproape să preia Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Ioan Andone este la un pas să semneze contractul cu Dinamo, după ce aseară a avut o întâlnire cu preşedintele executiv al clubului, Cristi Borcea. Şeful "câinilor" i-a promis „Fălcosului” să ocupe funcţia de manager şi să aibă mână liberă în tot ceea ce priveşte latura sportivă a clubului. Andone va avea un salariu de 300.000 de euro pe an şi un buget de transferuri de 3 milioane de euro.

Deşi a discutat ieri şi cu patronul Rapidului, George Copos, „Ando” este tentat să revină la clubul din „Ştefan cel Mare”, pe care ultima dată l-a antrenat în 2005, când a fost demis deşi se afla cu echipa pe primul loc al clasamentului Ligii I.

Tehnicianul a recunoscut că oferta lui Dinamo este mai bună decât cea a Rapidului. „Dinamo mi-a propus un proiect mai bun, Borcea mi-a zis că vrea să stea mai mult prin străinătate, eu să mă ocup de tot, să fiu manager. Tentant! Dinamo îmi oferă prea multe, mă şi sperie, sincer, acest lucru! Aş alege Dinamo, eu vreau să trag la titlu, vreau proiecte îndrăzneţe, dar nu e chiar atât de simplu, mă mai gândesc”, a spus Andone la GSP TV. Andone a pus mai în glumă mai în serios şi condiţia pentru care ar rămâne la Rapid: „Copos să-l aducă pe Mihai Stoica preşedinte şi semnez de urgenţă!”. Antrenorul avea astăzi programată o întâlnire cu preşedintele CA Nicoale Badea, decisivă pentru acceptarea postului de antrenor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite