Andone, ajutat de Cernat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al roş-albilor şi al lui Hajduk Split i-a dat tehnicianului lui Dinamo informaţii despre jocul croaţilor. Echipa din Split nu mai are niciun secret pentru Andone. Tehnicianul s-a documentat temeinic şi l-a sunat şi pe Florin Cernat pentru a afla cât mai multe amănunte.

După "încălzirea" cu Olimpia Bălţi, urmează acum adevăratul test în Liga Europa. Dacă oficialii croaţi au anunţat că nu au multe date despre roş-albi, în schimb, Ando şi-a făcut temele, iar telefonul dat lui Cernat, mijlocaş care a evoluat la Dinamo în perioada 1999-2001, dar şi la formaţia din Split timp de un an şi jumătate, a adus multe informaţii.

Citeşte cum i-a ironizat Ando pe croaţi

Vezi ce zice Hajduk de Dinamo

VIDEO Croaţii vor fi susţinuţi de 1000 de fani în "Ştefan cel Mare". Vezi de ce este în stare "Torcida"

"Am discutat cu Florin despre cei de la Hajduk. Ştiu că joacă într-un sistem 4-2-3-1, fundaşii centrali sunt lenţi, iar cei laterali atacă bine dar au probleme la faza defensivă", a explicat Andone. Apoi, a continuat: "Mai ştiu că antrenorul lor, Stanko Poklepovici, un tip de 72 de ani, este extrem de riguros care se bazează mult pe pregătirea fizică. Sunt interesanţi ca şi echipă, dar nu ne e frică de ei".

Titlul, mai preţios decât primăvara europeană

Tehnicianul dinamovist le-a dat replica şefilor echipei din Split, care anunţaseră că nu au auzit cine e Dinamo. "Ei ştiu sigur acest nume pentru că Dinamo (n.r. - Dinamo Zagreb) îi bate de mult timp", a spus Andone, referindu-se la rivala de moarte a lui Hajduk. "Un rezultat egal fără gol e interesant. Sper să fim susţinuţi de mai mulţi suporteri decât au fost la meciul cu Olimpia Bălţi, pentru că avem mare nevoie de ei", a mai afirmat tehnicianul roş-albilor, care pune totuşi mai mare preţ pe campionat decât pe parcursul din cupele europene.

Vezi cât costă un bilet la meciul din această seară de pe stadionul Dinamo

Întrebat la conferinţa de presă ce ar alege între câştigarea titlului şi calificarea în primăvara europeană, "Fălcosul" n-a stat pe gânduri şi a ales succesul din întrecerea internă.

Cernat: „Hajduk e slabă la fazele fixe“

Fostul internaţional Cosmin Cernat a evoluat două sezoane la Dinamo Bucureşti (1999-2001) şi două la Hajduk Split (2007-2008 şi 2009-2010). „Cei din Split nu sunt o superechipă, dar trebuie băgaţi în seamă. Fac erori în defensivă şi sunt slabi la fazele fixe”, a afirmat Cernat.

Telex

Niculae şi Moţi, suspendaţi. Atacantul Marius Niculae şi fundaşul Cosmin Moţi nu au drept de joc pentru partida de azi din cauza cumulului de cartonaşe.

Dănciulescu, Helder şi Bazzi, şanse minime să joace. "Dacă va veni cartea verde a lui Dănciulescu până diseară la ora 21.00, îl pot trece pe lista UEFA. În aceeaşi situaţie se află şi Bazzi, şi Helder", a explicat Andone, dar chiar şi aşa, cei trei au şanse minime să joace azi, din cauza timpului scurt de pregătire cu echipa.

Tratative pentru Pulhac. Există oferte din Spania pentru fundaşul dinamovist, dar Andone a declarat că abia din retur s-ar putea realiza transferul. „Sunt discuţii pentru Cristi Pulhac, dar nu e finalizat nimic, poate din retur să se întâmple ceva. Pe Cristi o să-l vedeţi şi la meciul cu Hajduk, şi duminică în campionat", a spus „Fălcosul".

Moţi, amendat cu o sută de euro pentru o ţigară. După ce fostul impresar Ioan Becali l-a acuzat pe Moţi că fumează în exces, Ioan Andone a anunţat că, dacă nu reununţă la viciu, fundaşul va fi penalizat. „Nu e normal ca sportiv să fumezi, dar e problema lui. Dacă îl prind că fumează, îl amendez cu o sută de euro", a spus Andone.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite