Andone: "Vreau să câştigăm şi returul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii” lui Andone au debutat cu dreptul în Liga Europei, însă victoria, 2-0, cu Olimpia a venit doar datorită experienţei superioare. Marius Niculae a fost eliminat direct, pentru un fault dur

Andone vrea victorie şi la Bucureşti. „Am meritat să câştigăm, este un rezultat echitabil. Prima repriză a fost mai echilibrată, iar durităţile au produs cele două eliminări. Eu vreau să câştigăm şi returul de acasă. Avem prima opţiune la calificare”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Dinu nu comentează sistemul lui Andone. Administratorul delegat al „câinilor” s-a abţinut să spuncă ceva teste formula defensivă folosită de antrenorul de 50 de ani, însă a precizat că victoria cu Bălţi este una logică. „Am întâlnit o echipă din Bălţi, este un scor normal. Dinamo însă se caută, dar este important că am obţinut o victorie”, a zis Cornel Dinu.

Moldovenii joacă pentru orgoliu. "Lipsa de experienţă şi valoarea jucătorilor au făcut diferenţa. Nu am avut forţă pe fază defensivă. Şansa noastră a scăzut după acest meci, dar mergem la Bucureşti sp jucăm pentru orgoliu”, a spus antrenorul Olimpiei Bălţi, Nicolae Bunea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite