Andone: „Nici cu Mutu nu luăm titlul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fălcosul” nu se mai gândeşte la laurii de campion în condiţiile în care diferenţa dintre roş-albi şi liderul Oţelul este de zece puncte.

Deşi în urmă cu o săptămână, la reunirea lotului, tehnicianul de 50 de ani declara că echipa sa luptă atât pentru titlul de campioană, cât şi pentru Cupa României, acum s-a răzgândit.

Face iar apel la fani

Motivul: lipsa banilor pentru achiziţii şi despărţirea pe bandă rulantă de jucători importanţi: Adrian şi Andrei Cristea, N'Doye sau Scarlatache.

„E prea mare distanţa de prima clasată, Oţelul. Sunt totuşi zece puncte şi sunt multe echipe puternice în faţa noastră în clasament. Nici dacă vine Mutu nu putem lua titlul", a explicat Ando, după care a continuat: „Am avea şanse mari dacă ar veni mulţi suporteri la stadion, dar nici aşa nu pot promite primul loc".

Andone a anunţat că la finalul sezonului va pleca din „Ştefan cel Mare" dacă nu va putea câştiga campionatul. „Titlul sau gata! Sunt ardelean, om de cuvânt, şi dacă nu iau campionatul, la vară plec. Nimeni nu-mi poate schimba această decizie", a declarat "Fălcosul".

"Junior Moraes este un jucător care mă interesează foarte mult, e un atacant de care am avea nevoie. Le-am spus şefilor că-l vreau, dar nu mă ocup eu de tratative şi de sume de transfer."
Ioan Andone
antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite