Andone: "Îi vreau pe Găman şi Bărboianu! În 3 săptămâni pot fi gata de joc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"O sa vedem situatia lui Gaman si Barboianu. Ei sunt intr-un anumit stadiu de pregatire. Se antreneaza singuri de doua luni si ceva, dar sunt jucatori tineri, care recupereaza repede. In doua sau trei saptamani pot fi pusi pe picioare sa se bata pentru postul de titular. Nu stiu daca au primit o oferta de la noi, dar acum, daca sunt liberi, eu i-as dori. Acum nu stiu ce pretentii au si daca isi doresc sa vina la Dinamo", a spus Andone.

Tehncianul dinamovist a precizat ca nu si doreste niciun jucator de la Otelul Galati: "Eu nu imi doresc niciun jucator de la Otelul. Cat sunt eu antrenor nu va veni niciun jucator de la Otelul. Mi-am dorit in vara si am si tratat pentru Sarghi. A fost o discutie intre domnii Borcea si Marius Stan la care am asistat si eu".

Comisia de Recurs a LPF a respins, marti, memoriul depus de Universitatea Craiova impotriva deciziei Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor, prin care jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu au fost declarati liberi de contract. Conform site-ului oficial al LPF, membrii Comisiei au respins recursul gruparii oltene ca neintemeiat.

La 17 februarie, jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu au fost declarati liberi de contract in litigiul cu Universitatea Craiova, de Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).
Gaman si Barboianu, care au fugit in data de 19 ianuarie din cantonamentul formatiei Universitatea Craiova de la Govora, au cerut Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF sa ii declare jucatori liberi de contract, in baza unor dezlegari in alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului tehnician Victor Piturca. Finantatorul clubului Universitatea Craiova a declarat atunci ca cei doi jucatori au fost "furati" de Victor Piturca, potrivit sport.ro.

Mititelu se afla in conflict cu Piturca, pe care l-a demis de la echipa, la inceputul acestui an, in urma unor neintelegeri financiare. Patronul Universitatii i-a oferit, anul trecut, lui Piturca trei dezlegari in alb, drept garantii ca va asigura banii necesari la echipa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite