Andone: "E vremea noastră, i-am bătut mereu în ultimii ani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist Ioan Andone crede că Dinamo are un ascendent moral asupra steliştilor înainte de meciul de luni, atât prin prisma ultimelor rezultate din acest sezon, cât şi din perspectiva ultimelor partide directe înregistrate în Derby de România.

"Dacă Steaua ne va conduce, cu greu vom reveni, de aceea trebuie să marcăm primii. Avem un moral bun şi avem nevoie de victorie, pentru că altfel ieşim de tot din cursa pentru locul doi. Ambele echipe se gândesc la acest obiectiv şi este obligatoriu să câştigăm. Rămâne un derby acest meci, deşi mă doare că nu ne batem cu ei pentru titlu, dar noi suntem de vină pentru acest lucru. Le-am arătat jucătorilor mai tineri pe DVD ce înseamnă un derby, nu am emoţii că nu se vor descurca, după primele 15 minute le vor trece emoţiile.

Acum este timpul lui Dinamo, mai ales că i-am bătut pe cei de la Steaua mai mereu în ultimii ani şi avem o perioadă similară cu cea a lor din anii '90, când nu-i mai bătuserăm de nu ştiu când. Este bine că va fi stadionul plin", a spus Ioan Andone la conferinţă, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite