Andone: "E groaznic ca-n trei ani Dinamo să nu ia nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a expus într-o conferinţă de presă planurile pe care trupa din Ştefan cel Mare le-a stabilit pentru viitorul sezon al Ligii I.

"Am avut sezon prost în rezultate şi evoluţii, dar sper să avem o schimbare de atitudine şi disciplină. Va fi mult de muncit atât din punct de vedere tehnic cât şi disciplinar. Fiecare jucător va avea o şansă, însă vom continua doar cu cei profesionişti. Episodul Cluj a ridicat semne de întrebare asupra unităţii, dar şi a fidelităţii faţă de club. Personal, voi fi mai aproape şi implicat în club. În legătură cu bugetul, acesta va fi până în 10 milioane de euro, între 20 şi 30 iulie vom ştii exact", a declarat Nicolae Badea.

"Mă bucur că m-am întors, e foarte mult de muncă şi o să fie dificil. Trebuie să avem rezultate pentru că e groaznic că în trei ani să nu iei nimic, să nu iei niciun trofeu. Trebuie să vorbesc cu jucătorii să văd de ce s-a rupt vestiarul. N'Doye nu va mai face ce a făcut anul trecut.", a spus Ioan Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite