Andone: "Dacă vom avea o ofertă avantajoasă, şi Torje poate pleca"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat azi dimineaţă, la plecarea roş-albilor spre Split pentru meciul de mâine cu Hajduk, 21:30, Digisport, ca echipa sa va merge să înscrie şi să se califice, pentru că prezenţa în turul următor nu este încă jucată. Andone spune că îşi poate permite să piarda un jucător ca Torje, pentru că are variante de înlocuire

"Mergem la Split sa atacam, sa inscriem, nu vrem egal. Jucatorii mei sunt obisnuiti cu presiunea, chiar daca stadionul va fi plin. Calificarea nu e jucata, nu mergem acolo cu gandul ca totul e rezolvat"

"Pulhac până nu semneaza nu e nimic sigur, trebuia sa plece de 3 ori pana acum asa ca mai bine asteptam sa vedem ce se intampla cu transferul lui. Avem doua variante la echipa pentru inlocuirea lui, vor mai veni doi jucatori pe acest post".

"Dacă Torje va avea o ofertă avantajoasă pentru el şi pentru club, poate pleca, nici un jucator nu e indispensabil. Am 33 de fotbalişti in lot, vor mai veni, e foarte bine, avem de unde alege", a zis Andone, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite