Andone: "Dacă terminăm între primele trei şi luăm cupa putem spune că e un sezon acceptabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, la revenirea din cantonamentul din Antalya, că în cazul în care echipa sa va termina returul Ligii I între primele trei formaţii şi va câştiga Cupa României poate spune că a fost un sezon acceptabil pentru "alb-roşii".

"A fost un turneu de pregătire bun, aşteptăm să înceapă campionatul pentru că suntem nerăbdători. Cred că au fost destul de multe meciuri de pregătire, sunt mulţumit de ceea ce am realizat în Antalya. Eu sunt mulţumit că am reuşit tot ceea ce ne-am propus în Antalya. Cred că nu avem voie să ratăm acest sezon şi să terminăm între primele şase. Dacă terminăm între primele trei şi luăm cupa putem spune că e un sezon acceptabil. Dacă nu, pentru noi va fi un eşec total. Jucătorii au muncit mult. Dacă terminăm bine acest campionat putem spune că proiectul nostru cu jucători tineri este unul bun. Eu cred că soluţia pentru Dinamo va fi tinerii. Din 24 de jucători, opt sunt cu mare experienţă şi cei mici trebuie să înveţe de la ei. Eu aştept multe de la cei pe care i-am avut în Antalya", a declarat Andone.

În cele opt partide amicale din Antalya, Dinamo a înregistrat două înfrângeri, scor 0-3 cu Austria Viena şi 0-2 cu NK Olimpija Ljubljana, trei victorii, 2-0 cu Obolon Kiev, 4-0 cu Dacia Chişinău şi 1-0 cu FK Andijan şi trei remize, scor 0-0 cu Partizan Belgrad, 1-1 cu Hajduk Split şi 0-0 cu Gyeongnam FC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite