Andone: "Tamaş putea să ajungă mai devreme la Chelsea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş
Tamaş

Ioan Andone, unul dintre antrenorii apropiaţi lui Gabi Tamaş, a comentat despre eventualul transfer al fundaşului român de la WBA la echipa lui Abramovici.

"Gabi Tamaş putea să ajungă la nivelul ăsta mult mai devreme. Sincer. El s-a plimbat prin Turcia, Rusia, s-a întors la Dinamo de două ori, Gabi putea să ajungă mult mai repede pentru că are calităţi excepţionale. De exemplu, când cauţi un fundaş dreapta sau un fundaş central, eu mă uit, care sunt cei mai buni din România. Înseamnă că cineva l-a remarcat pe el în Anglia. Gabi poate să joace la orice echipă, numai să fie foarte serios, el are calităţi foarte mari. El m-a ajutat foarte mult şi eu l-am ajutat foarte mult pe el. Gabi a fost un jucător la care am ţinut. Avea 19 ani şi la fel cum îi spun lui Torje i-am spus şi lui: nu te transfera în Turcia, nu eşti de campionatul Turciei", a declarat Andone.

"Tamaş merita să meargă la Chelsea, e un super fundaş. O să fie serios acolo, nu ca Mutu. Mutu la 60 de ani se va potoli", a spus şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite