Andone: "Meciurile de caritate nu prind în Bucureşti. Lumea e plictisită de atâtea echipe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone consideră că numărul mic de spectatori la meciul caritabil de miercuri seară este cauzat de faptul că bucureştenii sunt plictisiţi de numărul mare de echipe din Capitală, precizând că la o astfel de partidă organizată în provincie ar participa peste 10.000 de fani.

"Ar trebui să avem meciuri din astea cât mai des, pentru că avem şi noi nevoie. Eram şi mai bucuros dacă erau mai mulţi spectatori. Eu cred că dacă organizezi în provincie poţi să strângi 10.000 de oameni. Eu la orice meci de felul ăsta particip şi cu bani. S-au făcut meciuri de old-boys la care se strângeau 20.000 de oameni. Trebuie organizate cu un scop, aşa cum a fost în seara asta. Am văzut şi doctori care au participat. A fost ceva deosebit. Eu cred că în Bucureşti nu prinde, pentru că lumea e plictisită cu atâtea echipe. Dacă Bucureştiul ar avea doar două echipe ar fi 30.000 de oameni la fiecare meci. Fă un meci din ăsta la Brăila, la Craiova, la Oradea sau Hunedoara şi eu cred că se strâng 10.000 de oameni fără probleme!", a declarat Andone la finalul partidei.

Aproximativ 1.500 de persoane au asistat, miercuri, pe Stadionul Dinamo, la meciul caritabil organizat în vederea strângerii de fonduri pentru construirea unei noi aripi a spitalului "Marie Curie" din Bucureşti şi la care au participat jucători activi, foste glorii ale fotbalului românesc, artişti şi medici.

Din echipa "Profesorilor" au făcut parte Rică Răducanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Mihai Leu, Dan Alexa, Marian Olaianos, Robert Turcesu, Tudorel Stoica, Vlad Hagiu, Dacian Varga, Şerban Huidu. Pe parcurs au mai intrat: Iosif Rotariu, Edi Petroşel, Cristi Hrubaru, Emil Grădinescu, Corneliu Porumboiu, doctorul Radu Spătaru, Sorin Dănescu, Pepe, Mihai Mitoşeru. Antrenorul echipei a fost Emerich Ienei.

Din echipa "Doctorilor" au făcut parte Ioan Andone, Miodrag Belodedici, Tibor Selymes, Romulus Buia, Cornel Ilie, Lucian Viziru, Mihai Georgescu, Dan Bitman, Virgil Ianţu, Dumitru Moraru, Valentin Savadosi. Pe parcurs au mai intrat: Viorel Mazilu, Cristian Dulca, Adrian Ilie, Mihai Găinuşă, Vicenţiu Iorgulescu, doctorul Oancea, Dan Filoti, Leonard Doroftei, doctorul Cătălin Cârstoveanu. Antrenor a fost Gino Iorgulescu.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Porumboiu, ajutat la cele două linii de Ion Crăciunescu şi de fiul său, Teodor Crăciunescu. În repriza a doua, Ion Crăciunescu a jucat la echipa "Profesorilor", lăsându-l pe Şerban Huidu tuşier mai multe minute.

Fondurile obţinute în urma desfăşurării partidei vor fi donate pentru proiectarea şi construirea unei noi aripi a spitalului "Marie Curie" din Bucureşti, campanie susţinută de fundaţia "Salvaţi-vă îngerii".


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite