Andone despre Cristea: "Nu-l mai acceptau suporterii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andone a povestit cum l-a revigorat pe Adrian Cistea şi a reuşit să-l transforme dintr-un renegat al galeriei într-un jucător iubit de fani.

"Suporterii erau o durere pentru el, nu îl mai acceptau. L-am intrebat de ce nu a jucat, mi-a zis  "Nu am mai pus suflet şi nu am mai dat totul, pentru că erau rezultatele care erau, jucam în lateral...", de aici a plecat dialogul, a demarat mai greu. În amicale l-am folosit pe toate posturile, dar el joacă mai sus, în spatele vîrfului central şi mi-am dat seama că acolo se mişcă cel mai bine, pentru că e un tip inteligent în joc.El e riscul meu, eu i-am zis că nu pleacă de aici, indiferent de ofertă. Să facă ce vrea, dacă vrea să stea rezervă, în tribună... El a înţeles. L-am urmărit în pregătire, dacă nu trăgea de el în momentele grele cînd îţi vine să te laşi poate mă răzgîndeam", a spus Andone la Digisport.

Florian Walter îi făcuse o ofertă, dar eu i-am zis să stea 6 luni, un an să vedem. Am vorbit şi mi-a plăcut că nu a lipsit la nici un antrenament, chiar dacă au fost şedinţe dure în pregătire. Adrian Cristea ajungea la Rapid în 2005, dacă nu insistam eu la Marius Stan, care era preşedinte la Poli Iaşi

Ar face un cuplu extraordinar cu Mutu, letal. El trebuie să joace la nivelul de acum şi în continuare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite