Andone: “Aducem un fundaş şi un mijlocaş central din Germania”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andone spune că Dinamo se va întări în cantonamentul din Antalya şi nu regretă despărţirea de cei nouă jucători care au plecat în această iarnă.

“Sper să facem o echipă care să muncească mai mult şi mai bine decât anul trecut. Au plecat nouă jucători dar au venit alţii, avem destui. În Antalya o să vină un fundaş central şi un mijlocaş central din Germania. Căutăm să schimbăm ceva la echipă. Nu a fost în regulă ca după tur să termini pe locul 6. Sigur vom urca în clasament. Trebuie să fim mult mai bine aşezaţi în teren, mult mai bine organizaţi în apărare. Aici a fost problema pentru că în atac nu o să avem probleme”.

Despre Andrei Cristea: “Aveau varianta Kapetanos, dar antrenorul a zis că îl vrea doar pe Andrei Cristea. Când unui jucător nu-i mai stă mintea aici, deja are problem…Cristea a plecat pe la Cluj, am scăpat de ăştia care vroiau să plece. Pulhac e prin Spania.

Despre Moraes: Ce antrenor din România nu şi-l doreşte pe Moraes? Să fim serioşi. Eu un jucător care a demonstrat că are o valoare bună. E un golgheter. Sumele vehiculate sunt cam mari, dar om vedea. Nu o fi Moraes, o fi altul.

Despre Cristi Borcea: “I-am spus La mulţi ani, normal. Vorbesc des cu Cristi. El e cu sufletul aproape şi va fi şi cu prezenţa. A zis că încearcă să vină la jumătatea lunii, dar văd că a întârziat. E vremea frumoasă la Miami.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite