Ando ţinteşte primăvara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii îşi vor afla azi adversarul din Liga Europa. Deşi titlul este primordial, „Fălcosul“ vrea succese şi-n Europa. Dinamo va juca trei tururi preliminare pentru a se califica în grupele Ligii Europa. Azi, la Nyon, ora 14.00, va avea loc tragerea la sorţi, roş-albii fiind capi de serie.

Elevii lui Andone încep aventura în competiţiile internaţionale dar pentru că s-au clasat pe locul şase în Liga I vor avea de "tras" dacă vor să ajungă în primăvara europeană.

Pregătirile pentru îndeplinirea obiectivului vor începe încă de miercuri, când roş-albii vor pleca în cantonamentul din Austria, stagiu ce va data până la 5 iulie, urmând ca debutul oficial al „Fălcosului" pe banca echipei să aibă loc zece zile mai târziu, „câinii" având de disputat o dublă manşă, 15- 22 iulie.

Deşi, acţionarii din „Ştefan cel Mare" au anunţat că obiectivul este câştigarea titlului, competiţia europeană fiind trecută pe planul secund, totuşi ambiţia persoanlă a lui Andone este de a duce echipa în primăvara europeană.

Emoţii cu N’Doye

Ousmane N’Doye nu a apărut la reunirea lotului, fiind învoit de şefi, dar azi e aşteptat să apară la antrenament. Şi mijlocaşul Djakaridja Kone a sosit în ţară, singurul jucător care întârzie încă nemotivat e atacantul argentinian Osvaldo Miranda, care va fi amendat de acţionari.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite