Ando e „fiert“ că n-are bani de transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii au anunţat că se vor lupta atât pentru titlu, deşi e o distanţă de zece puncte între ei şi liderul Oţelul, cât şi pentru Cupa României. Pentru aceste obiective, Andone a alcătuit o listă cu jucătorii dezirabili, iar conducătorii au aprobat-o în timpul şedinţei avute înaintea vacanţei.

Acum, în plină perioadă de transferuri, tehnicianul dorea să înceapă tratativele, dar bugetul extrem de redus l-a împiedicat să treacă la fapte. Deşi au vândut trei fotbalişti importanţi, Cristea, N'Doye şi Scarlatache, suma obţinută a acoperit datorii vechi şi nu a fost direcţionată către achiziţii. Ia numai fotbalişti liberi

În plus, Torje va rămâne în „Ştefan cel Mare", iar în conturi nu mai intră cele cinci milioane de euro care ar fi alimentat fondul de „cumpărături". „Negociem cu fotbalişti liberi de contract. Sunt mai mulţi jucători din Germania, cărora le plăteşti o parte din salariu şi care te pot ajuta", a explicat Ando noua politică de transferuri.

Un ultim exemplu care a răcit relaţia dintre antrenor şi şefi a fost cedarea lui Andrei Cristea la Karlsruhe. Nicolae Badea a negociat de unul singur transferul, în timp ce "Fălcosul" îşi făcea planuri să-l titularizeze pe atacant. În cele din urmă, moldoveanul a rămas la echipă, dar metoda aplicată de Badea nu i-a convenit deloc lui Andone. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite