Ando dă semne că ar rămâne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone
Ioan Andone

Incertitudinea în ceea ce priveşte componenţa băncii tehnice a Rapidului în sezonul viitor pare că se va risipi în curând. Semnalul este dat de discursul schimbat al lui Ioan Andone.

Dacă până de curând refuza să vorbească despre rămânerea sa în Giuleşti, insistând că va da un răspuns la data de 31 mai, acum „Fălcosul" dă indicii despre ce are de gând să facă în stagiunea care va urma.

„Aştept să se termine campionatul şi apoi voi face o strategie de viitor. Dintre jucători, nu pot să mă pronunţ de acum cine merită să i se prelungească acordul şi cine nu. Pot să vorbesc însă despre mine. Îmi place aici, realitatea asta e. Aş vrea să rămân pentru că avem condiţii pentru a câştiga campionatul", ne-a spus Andone.

Deşi nu a dat nume în presă, „Fălcosul" le-a transmis celor din conducere că ar vrea să-i păstreze pe Cesinha şi pe Grigorie, fotbalişti cărora le expiră contractul în vară. La capitolul „plecări", Ando se va dispensa de Gauracs şi de Ilie Iordache.

Directorul sportiv al giuleştenilor, Nae Manea, crede şi el că Andone va rămâne la Rapid. „Planul de cantonament îl vom face după ultimele două etape. Decizia îi aparţine lui Ando. Noi sperăm să prindem Liga Europa şi să ne reunim mai devreme", ne-a mărturisit Manea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite