Ando a scăpat de pupatul steagului la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone este obişnuit cu tricoul vişiniu de pe vremea când a pregătit-o pe CFR Cluj
Ioan Andone este obişnuit cu tricoul vişiniu de pe vremea când a pregătit-o pe CFR Cluj

Instalat la Rapid, „Fălcosul“ a fost scutit de suporteri de gestul pe care steliştii Anghel Iordănescu şi Dan Petrescu au fost obligaţi să îl facă. Ioan Andone a bătut palma cu Copos şi a semnat un contract până la vară, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani.

Dinamovistul Ioan Andone s-a înţeles cu George Copos, după o discuţie de patru ore, purtată marţi noaptea. A doua zi, „Fălcosul" a intrat iar în şedinţă cu patronul Rapidului pentru a pune la punct ultimele detalii, apoi au mers împreună la ProRapid pentru o discuţie cu jucătorii.

Deşi este un dinamovist convins, Andone e un tehnician pe placul ultraşilor giuleşteni. Dacă în trecut antrenori ca Dan Petrescu ori Iordănescu au fost puşi să pune steagul Rapidului, nu acelaşi lucru se va întâmpla şi cu „Fălcosul". „Dacă el va simţi spiritul Rapidului şi va dori să facă acest demers, bine, dacă nu, noi nu îi vom impune să sărute steagul.

Aşa am procedat cu Iordănescu şi cu Petrescu şi ne-am luat ţeapă. În schimb, Rednic şi Lucescu nu au făcut acest gest şi au cucerit campionate şi Cupe cu Rapid", ne-a dezvăluit Gigi Corsicanu, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti.

Câştigă 45.000 de euro

Totuşi, Andone se va întâlni cu suporterii vineri pentru a avea o discuţie. „Ne vom vedea cu el să-i transmitem ce vrem noi de la el. Majoritatea rapidiştilor au fost de acord ca el să vină antrenor. Decât falşi rapidişti, mai bine un dinamovist care să facă performanţă", a spus şi Vali Bulgaru, un alt lider al suporterilor giuleşteni.

Ioan Andone a semnat până în vară cu Rapid, pe această perioadă urmând să încaseze 45.000 de euro. El va avea ultimul cuvânt în privinţa prelungirii angajamentului, pentru încă trei ani, nu Rapid şi George Copos. Noul antrenor al giuleştenilor şi-a hotărât şi staff-ul, din care vor face parte Ciprian Panait şi Adrian Iencsi.

Singurul om care îl va însoţi pe Ioan Andone de la ŢSKA Sofia va fi Ion Manu, fostul portar al Rapidului.

Nae Manea va rămâne în conducerea clubului şi va ocupa postul de vicepreşedinte. „Eu vreau să lucrez cu Manea. Ştie cel mai bine ce e la club", spunea Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite