Ando, ademenit cu banii din drepturile TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone a cunoscut cele mai mari satisfacţii, şi ca jucător, şi  ca antrenor, doar la Dinamo
Andone a cunoscut cele mai mari satisfacţii, şi ca jucător, şi ca antrenor, doar la Dinamo

Preşedintele „câinilor“, Nicolae Badea, va avea o întâlnire în această săptămână cu „Fălcosul“ pentru a-l convinge să revină, iar tehnicianul s-ar putea alătura lotului în Austria. Dacă îşi va primi restanţele financiare şi dacă jucătorii vor ajunge cu banii la zi, Andone pare dispus să uite de supărări şi să se întoarcă la Dinamo.

Dinamo se află deja în perioada de pregătire sub comanda antrenorului Liviu Ciobotariu, dar, în ţară, acţionarii nu stau degeaba. Dacă până acum Ioan Andone era de neclintit în privinţa unei eventuale continuări a activităţii în tabăra roş-albilor, acum tonul său s-a îndulcit. De unde provine această schimbare? În prezent, promisiunile conducătorilor „câinilor" au acoperire deoarece conturile se vor umple. „Fălcosul" n-a vrut să mai continue în condiţiile în care atât el cât şi staff-ul său erau neplătiţi de luni de zile, jucătorii se aflau şi se află în aceeaşi situaţie iar transferurile lipsesc cu desăvârşire.

Totuşi, surpriza s-ar putea produce în curând: Andone are şanse să revină în funcţia de antrenor, el fiind, de altfel, oficial în această poziţie până în 2013. Totul depinde de întâlnirea din aceste zile cu Nicolae Badea. Dacă antrenorul va primi garanţiile necesare, se va întoarce la echipă. „Cum primim banii de la Ligă din drepturile TV, îţi virăm suma restantă", a fost mesajul transmis tehnicianului, „câinii" urmând a încasa 1,9 milioane de euro din drepturile tv.

„În acte, tot eu figurez"

Ioan Andone lasă de înţeles că nu mai este aşa supărat pe conducătorii clubului din Şoseaua „Ştefan cel Mare". „Sunt antrenorul lui Dinamo în acte. Să vedem ce va fi la întâlnirea cu domnul Badea", a spus „Fălcosul". Astfel, în amicalele din a doua parte a cantonamentului din Austria pe bancă ar putea sta, din nou, tot Ando, în timp ce Ciobotariu se va întoarce la Dinamo II. „Ciobi" oricum a obţinut o mărire lunară de salariu, de la 1000 la 3000 de euro, aşa că, iese în câştig financiar în această vară.

50.000
de euro este datoria pe care Dinamo o are faţă de Ioan Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite