Anamaria Prodan l-a impresionat pe marele Michel Platini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Concordiei Chiajna, Anamaria Prodan, s-a numărat printre invitaţii VIP care au asistat la finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

După ce a participat, în calitate de invitată, şi la Gala Dinner organizată de Sorin Oprescu la Palatul Parlamentului, Prodan a venit la "Arena Naţională" însoţită de Cosmin Contra. Ea a ţinut neapărat să se pozeze cu preşedintele UEFA, Michel Platini, alături de care s-a şi întreţinut timp de câteva minute.

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, la Sport.ro, după finala Ligii Europa câştigată de Atletico Madrid, că acest meci este exact ce îi trebuia Bucureştiului. "E important să ai o finală ca asta. Acest meci est exact ce trebuia Bucureştiului şi României, este o publicitate pe care nu o poţi avea nici cu mulţi bani", a spus Năstase.

"Ca bucureştean mă simt foarte mândru că am reuşit să facem o bună reclamă, propagandă ţării noastre şi oraşului nostru. Azi am primit felicitări de la ceilalţi preşedinţi de federaţii prezenţi la Bucureşti care au spus că stadionul este fantastic, atmosfera este fantastică. Mulţi mi-au spus că este unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa, pentru atmosfera caldă şi acustica extraordinară", a spus şi Ionuţ Lupescu.

image

"Îmi pare rău, sincer îmi pare rău pentru Athletic Bilbao. Am fost suporterul lor şi voi rămâne întotdeauna suporterul lor, mai ales că acum am avut ocazia să îi cunosc. Din păcate, au făcut greşeli aseară. Au fost greşeli individuale, iar «nenorocitul» de Falcao a ştiu să profite de ele. Este un jucător de clasă care nu iertă atunci când i se iveşte ocazia", a declarat George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite