Ameninţări în stil mafiot / Gheară: "Dinu Gheorghe să aibă grijă de familia lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe (stânga) şi Marius Şumudică
Dinu Gheorghe (stânga) şi Marius Şumudică

Mircea Bornescu nu este de acord cu concurenţa de la echipă şi pare dispus să plece la Dinamo sau în altă parte. Asta doar dacă şi Marius Şumudică cu Dinu Gheorghe sunt de acord. După aceste întâmplări, Nicu Gheară un om cu putere la Rapid, l-a ameninţat în stil mafiot pe Dinu "Vamă"

Bornescu, între Astra şi Dinamo

Portarul Rapidului Mircea Bornescu admite că ar lua în calcul varianta Dinamo, dacă giuleştenii vor renunţa la serviciile sale. "E adevărat că am vorbit cu domnul Badea, care m-a sunat cu acceptul Rapidului. Dacă Rapid e de acord, iau în calcul orice ofertă", a spus portarul, dorit şi de Astra.

"Îl vrem pe Bornescu. E o minciună sfruntată că nu aş fi avut voie să vorbesc cu Bornescu. Am discutat atât cu Dinu "Vamă" cât şi cu Şumudică şi mi-au dat acceptul, mai mult, cei de la Rapid au avut şi unele pretenţii financiare în schimbul jucătorului. Bornescu mi-a spus că dacă nu va mai rămâne la Rapid, dacă nu mai face parte din planurile de viitor, va discuta despre un transfer la Astra.", a spus Ioan Niculae la Sport.ro.

Citeşte şi:

Impresarul lui Bozovici: "Dinu Gheorghe face circ la TV. Nu ne-a făcut nicio ofertă scrisă"

Dinu Gheorghe: "Nu e adevărat că i-aş fi permis lui Bornescu să discute cu Badea"

Badea: "I-am făcut o ofertă oficială lui Bornescu"

image

Nicu Gheară, din nou în război cu "Vamă"

Naşul lui Mircea Bornescu, Nicu Gheară, l-a ameninţat pe preşedintele actual al giuleştenior.
"Dinu Vamă va pleca înaintea lui Bornescu de la Rapid. Dinu Gheorghe să aibă grijă de problemele lui familiale, de Rapid se ocupă Copos". "Vamă" i-a răspuns acestuia: "am eu grijă de familia mea şi nu mă tem".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite