Amendaţi de UEFA, umiliţi de Dinamo Zagreb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mandorlini
Mandorlini

Echipa din Gruia a avut parte ieri de o zi proastă. Mai întâi, oficialii clujenilor au primit o veste de la UEFA care nu i-a bucurat deloc.

CFR a fost amendată cu 20.000 de euro şi riscă suspendarea terenului, în eventualitatea în care fanii vor mai face scandal la meciurile favoriţilor din cupele europene. Pe site-ul oficial al clubului, conducerea a făcut un apel către aceştia: „Pentru a evita suspendarea terenului, clubul CFR 1907 Cluj face apel la toţi suporterii vişinii să păstreze o atmosferă civilizată pe stadion, în spiritul fair-play".

Clujenii plătesc acum o poliţă după incidentele create de fani la finalul întâlnirii CFR Cluj - Sparta Praga, scor 2-3, disputat la 5 noiembrie 2009. Atunci, mai mulţi suporteri de la Tribuna I au aruncat în teren cu brichete, în semn de protest faţă de arbitri. Cel mai „şifonat" a ieşit centralul meciului, turcul Selcuk Dereli, care a fost lovit cu una dintre brichete.

A doua veste proastă a venit ieri din partea jucătorilor. Elevii lui Mandorlini  au disputat un amical cu Dinamo Zagreb, pe care l‑au pierdut, scor 0-4. Italianul a folosit o formulă apropiată de cea pe care se va baza în retur.

CFR Cluj (prima repriză): Stăncioiu - Panin, Edimar, Alcantara, Cadu - Mureşan, E. Dică, Culio, N. Dică - Deac, Traore.

CFR Cluj (a doua repriză): Nuno Claro - Tony, Kanyuka, Alcantara, Edimar - Dani, Mureşan, Culio, Peralta - Bud, Traore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite