„Am un proiect. Nu voi pleca de la Universitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă se va prezenta la reunirea lotului Ştiinţei
Victor Piţurcă se va prezenta la reunirea lotului Ştiinţei

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că niciodată nu a ameninţat cu demisia din cauza situaţiei financiare precare a clubului şi a precizat că, în ianuarie, se va prezenta la reunirea echipei.

„N-am spus la ultima conferinţă de presă că demisionez şi nici nu am ameninţat cu plecarea, aşa cum s-a scris. Am prezentat situaţia financiară a Universităţii, una critică, şi am precizat că ar putea exista şanse ca eu să nu mai continui, dacă lucrurile nu se vor îmbunătăţi. Am un proiect pe mulţi ani cu Ştiinţa şi îi am de partea mea nu numai pe Mititelu, dar şi pe suporteri. Voi fi prezent la reunirea echipei din ianuarie, apoi vom pleca într-un stagiu de pregătire în Turcia. Sigur, se poate întâmpla orice, dar la ora actuală aşa stau lucrurile", a afirmat Piţurcă pentru „Gazeta de Sud".

De asemenea, tehnicianul speră să se găsească bani şi pentru transferuri. „Au fost jucători pe care i-aş fi vrut, dar, din cauza crizei, pe unii dintre ei i-am pierdut. Poate vine Moşul cu bani şi poate luăm şi noi ceva", a încheiat fostul selecţioner. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite