„Am început să-l cunosc pe Meme. Sper să ne ajute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lopez Caro nu simte presiunea la Vaslui
Lopez Caro nu simte presiunea la Vaslui

Antrenorul lui FC Vaslui, Lopez Caro, a recunoscut că jucătorii săi nu meritau să câştige meciul cu Gaz Metan Mediaş.

"A fost o partidă disputată între două echipe foarte bine organizate. Chiar dacă nu a fost un meci spectaculos, consider că egalul este echitabil. Mediaşul ne-a creat probleme mai ales la fazele fixe, lucru care nu e deloc bun pentru echipa mea. În plus, suferim la finalizare, iar asta este o altă problemă pentru noi. În actul secund am evoluat mai bine, dar, din păcate, nu am reuşit să marcăm şi să câştigăm. Voi discuta şi cu preşedintele Mihai Stoica, acum încep să-l cunosc mai bine. Cred că şi el va pune umărul pentru a obţine rezultate bune", a declarat spaniolul la conferinţa de presă. Antrenorul celor de la Gaz Metan, Cristian Pustai, a fost de părere că formaţia sa merita victoria în faţa Vasluiului.

"Puteam să învingem, am avut şi o bară, dar până la urmă este un punct obţinut contra unei echipe care vrea titlul. E greu când nu ai un atacant incisiv, trebuie răbdare şi timp. Cred că trebuie să căutăm un jucător bun care să vină în iarnă la Mediaş", a concluzionat tehnicianul oaspeţilor, Cristi Pustai.

“După pauză am evoluat mai bine, însă, din păcate, n-am marcat. Gaz Metan ne-a chinuit la fazele fixe, ceea ce e un motiv de îngrijorare."
Lopez Caro  antrenor FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite