Alves: „Am venit la Dinamo să iau campionatul. Marius Niculae m-a convins!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Niculae
Marius Niculae

Mijlocaşul portughez Joao Artur Rosa Alves, de la Vitoria Guimaraes, a sosit în această seară la Bucureşti pentru a negocia un transfer la Dinamo.

Lusitanul, despre care Cadu, de la CFR Cluj, a spus că este un fotbalist foarte bun, a vrut să impresioneze asistenţa încă de la primii paşi pe tărâm românesc. Alves le-a declarat jurnaliştilor că a venit la Dinamo la sugestia lui Marius Nicolae, că vrea să ia campionatul cu gruparea roş-albă, dar şi că ştie cine este marea rivală a „câinilor“. „Nu este pentru mine un pas înapoi faptul că voi juca în campionatul României. Dinamo este un club puternic, cu tradiţie în Europa unde mă pot afirma. Prietenul meu Marius Niculae m-a convins să vin şi să joc pentru această echipă. Am venit pregătit să câştig campionatul şi să învingem Steaua. Ştiu că ei sunt cei mai mari duşmani ai dinamoviştilor“, a spus Alves, care imediat s-a deplasat la birourile din Şoseaua Ştefan cel Mare pentru a pune la punct detaliile contractului.

Cadu: "Joao Alves e foarte bun"

Mijlocaşul lui Guimaraes, Joao Alves, e dorit de Dinamo, iar căpitanul CFR-ului, Cadu, îi laudă pe roş-albi pentru acest transfer. "Este un fotbalist foarte bun, mi-aduc aminte de el MAI MULTE DETALII AICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite