Alin Minteuan: "Era important să nu pierdem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale

Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat, miercuri, după remiza cu AS Roma, scor 1-1, din Liga Campionilor, că formaţia sa putea obţine mai mult din acest joc.

"E un egal mulţumitor. Era important să nu pierdem, dar se putea obţine mai mult. Din păcate am suferit iar la finalizare. Am ratat foarte mult. Echipa a stat bine în teren, a încercat să închidă din spaţiile spre poartă. Primăvara europeană e un vis pentru multe echipe româneşti, nu ştiu care formaţie va mai ajunge la nivelul Urziceniului în Liga Campionilor", a spus Minteuan.

Tehnicianul ardelenilor a comentat gestul obscen al atacantului Lacina Traore din minutul 89, menţionând că ivorianul va plăti: "Traore va fi sancţionat pentru acel gest de după gol. Vom analiza şi va trebui să-şi ceară scuze. Discutăm problema asta joi. Suporterii trebuie să fie alături de un jucător când trece prin momente mai dificile, nu să-l huiduie. Traore trebuie să fie iertat, pentru că e jucătorul CFR-ului. Sper ca publicul să-l înţeleagă, pentru că are o vârstă fragedă pentru un fotbalist".

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia AS Roma, în ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia italienii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Pentru gazde a marcat Traore '89, iar pentru oaspeţi a punctat Borriello '21.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite